Főoldal Rólunk Felhívás polgármestereknek Hírek Kapcsolatok
* A mező kitöltése kötelező A mező kitöltése kötelező | A mező LÁTHATÓ a profilban A mező LÁTHATÓ a profilban | A mező NEM látható a profilban A mező NEM látható a profilban | Információ: ? : Mező leírása: Vigye rá az egeret az ikonra Mező leírása: Vigye rá az egeret az ikonra
Regisztráció
Biztonsági kód: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Biztonsági kód: : Írja be a képen látható biztonsági kódot
Név: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Név : Kérjük, olyan nevet adjon meg, amelyet nyilvánossá tehetünk és amelyen a környezetében, településén szólítják, pl.: Kati néni vagy Pista bácsi, Béla... A teljes nevét lejjebb kérjük majd kitölteni.
Felhasználónév: * A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható a profilban Információ: Felhasználónév: : Kérjük, hogy érvényes Felhasználónév-t írjon be. Ne legyen benne szóköz, több legyen 2 karakternél, és 0-9,a-z,A-Z közti karaktereket tartalmazzon.
 
Email: * A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható a profilban Információ: Email: : Kérjük, hogy írjon be egy működő email címet.
Jelszó: * A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható a profilban Információ: Jelszó: : Kérjük, hogy érvényes Jelszó-t írjon be. Ne legyen benne szóköz, több legyen 6 karakternél, és 0-9,a-z,A-Z közti karaktereket tartalmazzon.
Jelszó megerősítése: * A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható a profilban
Profil típus: * A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható a profilban
Teljes név: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Teljes név : Itt adja meg a teljes nevét. A nevét csak az Ön hozzájárulásával láthatják azok a felhasználók, akik már kapcsolatba kerültek Önnel.
Ország: A mező LÁTHATÓ a profilban
Megye: A mező LÁTHATÓ a profilban
Település: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban
Irányítószám: A mező LÁTHATÓ a profilban
Utca, házszám: A mező LÁTHATÓ a profilban
Telefonszám: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban
Faxszám: A mező LÁTHATÓ a profilban
Bemutatkozás: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Bemutatkozás : Szabadon kitölthető szövegrész. Tartalmilag lehet: bemutatkozás, kínálat bemutatása, milyen családok jelentkezését várja, mit nyújtana számukra. Bármi leírható, amit úgy gondol, hogy Önmagáról megadhat, illetve amivel felkeltheti a „nagymamát” keresők érdeklődését.
A házhoz tartozik:
A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: A házhoz tartozik : A megadott lehetőségek közül jelölje be, hogy mi tartozik a házukhoz.
A kertben található:
A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: A kertben található : A megadott lehetőségek közül jelölje be, hogy mi tartozik a házukhoz.
Háziállatok:
A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Háziállatok : A megadott lehetőségek közül jelölje be, hogy milyen háziállataik vannak.
Egyéb háziállat: A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Egyéb háziállat : A felsorolásban nem szereplő háziállatokat írja be az egyéb háziállat mezőbe.
Mit vállalna még?: A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Mit vállalna még? : Szabadon kitölthető szövegrész. Írja ide azokat a vállalásokat, amelyeket jelenleg nem tud teljesíteni, de szívesen megtenné, ha erre igény lenne. Például jelenleg nem tart sertést vagy lovat, de szívesen tartana, ha erre igény lenne. Vagy nincsen veteményese, de igény esetén foglalkozna vele. Vagy nincs fürdőszobája, de szívesen kialakítana, stb.
Bemutatkozás: * A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ a profilban Információ: Bemutatkozás : Szabadon kitölthető szövegrész. Tartalmilag lehet: bemutatkozás, milyen nagymamát keresne magának, mit nyújtana számukra, milyen elvárásai vannak. Bármi leírható, amit úgy gondol, hogy Önmagáról megadhat, illetve amivel felkeltheti a „nagymamák” érdeklődését.
A következő megrendelése:
Hírlevél
Nagymama.hu hírlevele
Válassza ki a hírlevelek formátumát:
Ilyen hírlevelet kérek:  
  
 
* A mező kitöltése kötelező A mező kitöltése kötelező | A mező LÁTHATÓ a profilban A mező LÁTHATÓ a profilban | A mező NEM látható a profilban A mező NEM látható a profilban | Információ: ? : Mező leírása: Vigye rá az egeret az ikonra Mező leírása: Vigye rá az egeret az ikonra