Főoldal Rólunk Felhívás polgármestereknek Hírek Kapcsolatok
Felhívás polgármestereknek

Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Alapítványunk célja a falvak és a városok, konkrétabban: ezek lakóinak a jelenleginél közvetlenebb, kölcsönös előnyöket, hasznokat biztosító kapcsolatának elősegítése. Alapítványunk szolgáltatása mind a falvak, mind a városok lakói számára teljesen díjmentes. Annak érdekében, hogy ezek a lehetőségek széles körben kialakulhassanak fontos, hogy minden céljainkkal rokonszenvező tájékoztassa rokonait, barátait és ismerőseit erről a lehetőségről.
Önt is arra kérjük, hogy — miután elolvasta ezt a felhívást és szimpatizál céljainkkal — tájékoztassa településének polgárait.
Mint látható internetes web-oldalunk meglátogatásakor, a kapcsolatok kialakításához a falvak lakói részéről egy viszonylag egyszerű (mintegy 10 percet igénybe vevő) regisztrálási folyamat szükséges. Kérjük, hogy azokat az érdeklődőket, akik számítógép, vagy internetes kapcsolat, vagy a szükséges ismeretek hiányában erre önállóan nem képesek, segítsék ebben a regisztrációban. A regisztrációra egyszer van szükség, a regisztrációt segítő útmutató web-oldalunkról letölthető. Az adatokat a hatályos jogszabályok szerint — lásd adatvédelmi szabályzatunk — kezeljük.

Reméljük, hogy céljaink elnyerték tetszését, és számíthatunk egyetértő segítségére.

Szabó Gábor
elnök