VIP Box ügyfélszolgálati modul Androidra is!


 

Az androidos operációs rendszerre készült ügyfélszolgálati modul elsősorban a szolgáltatói szektorban tevékenykedő cégeknek nyújthat segítséget, a vállalat vezetésében, a vevői kérelmek nyomon követésében, az ügy vagy hiba benyújtásától egészen annak megoldásáig.

 

Az alkalmazáshoz való csatlakozást követően megtekinthetők a bejelentkezett felhasználó számára kiosztott feladatok. Amennyiben egy adott feladat elvégzése már elkezdődött, úgy az kiemelten kerül megjelenítésre.

Kiválasztva egy feladatot, megtekinthető annak részletes adatai. Ezek az adatok tagoltan, csoportosítva jelennek meg a könnyebb áttekinthetőség érdekében.
A cím és elérhetőségi adatok esetében lehetőség van a térképen való megjelenítésre és telefonszámok esetén az azonnali tárcsázásra is.

A részletes adatok képernyője alatt az adott feladat elkezdésének vagy befejezésének regisztrálására, valamint a feladattal kapcsolatos előzmények áttekintésére van mód.
A modul előzmények adatlapja pedig listázza a feladattal kapcsolatos korábbi tevékenységeket, valamint az előző feladatok elvégzése során felhasznált alkatrészeket.
Ugyanitt a térkép ikonra kattintva a cég címe a Google térképen kerül megjelenítésre.