szolgáltatások

INGYENES BEMUTATÓ
 

Önöknek nem kerül semmibe, mi pedig örömmel mutatjuk be szoftverünket éppen azért, hogy azokat az apróbb dolgokat is láttatni tudjuk, amelyeket esetleg csak a program hosszabb használata után fedeznének fel. A bemutatón felmerülő kérdések megválaszolása után egyértelműen kiderül, hogy ez-e az a program, amelyre Önöknek valójában szükségük van. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a lehetőséggel időt és pénzt takarítunk meg az Önök számára.

 

INGYENES PARAMÉTEREZÉS
 

Minden cégnek mások az ügyviteli szokásai, ennek megfelelően „személyre szabottan", vagyis inkább „cégre szabottan" célszerű bevezetni egy új rendszert. Akkor tudják leghatékonyabban kihasználni a rendszer nyújtotta előnyöket, ha lehetővé teszik számunkra, hogy minden beállítással a kezük alá dolgozhassunk.

 

TERMÉKKÖVETÉS EGY ÉVIG INGYEN
 

Szeretne folyamatosan hozzájutni az új fejlesztésekhez, megkapni a törvényi változásokhoz igazodó új verziókat? Fizessen elő termékkövetési szolgáltatásunkra és automaikusan megkapja az új verziókat. A VIP Box Prémium verzióját megvásárló ügyfeleink a vásárlástól számított egy évig ingyen kapják a termékkövetést.

 

OKTATÁS
 

Igyekeztünk úgy megalkotni a programot, hogy felhasználóbarát legyen, így nagyon sok olyan funkció van benne, amelyet oktatás és segítség nélkül is mindenki tud használni. De, ahogy szokták mondani „az ördög a részletekben lakik". Ahhoz, hogy megismerhessük a szoftver „finomságait", vagyis éppen azokat a lehetőségeket, amelyek könnyűvé és élvezetessé teszik a használatát, bizony szükség van a már hozzáértő segítségére. Az a tapasztalatunk, hogy egy kezdeti kis segítség töredékére csökkenti azt az időt, amely alatt egy adott tevékenység elvégezhető a szoftverrel, így már rövid távon is megtérül az erre fordított idő és pénz, hiszen rövidebb idő alatt több feladat lesz megoldható.

 

TELEPÍTÉS
 

Nincs szüksége speciális tudásra a program telepítéséhez, kérésére munkatárunk a helyszínen telepíti a programot az Ön által kijelölt számítógépekre.

 

TANÁCSADÁS
 

Ha esetleg a program használata során elakadna, segítségre lenne szüksége, esetleg valamiben bizonytalannak érzi magát, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

 

TERMÉKTÁMOGATÁS
 

Kérdése van? Elakadt a használatban? Elrontotta az adatbevitelt, de nem tudja hogyan lehet visszavonni a változásokat? Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, e-mail-ben, vagy skype-on és munkatársaink azonnal segítenek.

 

TÁVOLI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
 

Elakadt a munkában? A rendszergazda nem elérhető? Hívjon minket, mi távoli eléréssel azonnal segítünk a probléma megoldásában.

Tudjuk, hogy a mai világban elengedhetetlen a problémák gyors és rugalmas megoldása, mert a mindennapi élet sem vár. Akkor és ott kell megoldani a problémákat, amikor és ahol felmerülnek. Ehhez nyújt segítséget a távoli asztal elérése, mely lehetőséget ad a problémák azonnali kezelésére.

A művelet egyszerű és biztonságos. Csak futtatni a szükséges programot, melyen keresztül munkatársunk csatlakozik a felahsználó számítógépére. Nem kell megvárni, míg a segítség a helyszínre érkezik, a távoli asztal eléréssel azonnal segíteni tudunk.

Távoli asztali kapcsolat

 

EGYEDI FEJLESZTÉS
 

Amennyiben Ön már használja a VIP Box-ot és ahhoz egy speciális kiegészítésre van szüksége, vagy egy teljesen új informatikai megoldást keres a céljai megvalósításához, akkor Önnek ránk van szüksége.

Készek vagyunk a VIP Box egyedi, az Ön igényeinek legjobban megfelelő átalakítására. Ezáltal komfortosabbá, a kialakult ügyviteli mechanizmusokhoz jobban illeszkedővé teheti rendszereinket. Ha van egy bevált munkamódszere, akkor ne Ön igazodjon a programhoz, majd mi igazítjuk Önhöz a programot.

 

windows gray linux gray
embarcadero gray oracle gray
delphi gray java gray
html gray  css gray

 

EGYEDI MEGOLDÁSOK!
 

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk, a tervezéstől a kivitelezésen át a bevezetésig. Biztos lehet benne, hogy azt kapja, amit elképzelt.

Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk a internetes alkalmazás fejlesztés, adatbázis-kezelés, videó és kép kezelés terén. Több, mint 15 éve foglalkozunk Windows alapú szoftverek készítésével és karbantartásával, és közel 4 éve fejlesztünk és menedzselünk Linux alapú alkalmazásokat.